Rachel Weisz nem akart hozzámenni Daniel Craighez - ifaktor
Rachel Weisz piros ruhában az erkélyen áll
Rachel Weisz és Daniel Craig sokak kedvenc sztárpárja, ugyanakkor volt olyan időszak amikor a színésznő tervei között nem szerepelt a házasság.


Hollywood legvisszafogottabb párja mindig is óvta magánéletét a nyilvánosság elől, azonban az sosem volt titok, hogy hosszú ideje barátok voltak -pontosan 16 évig- mielőtt egymásba szerettek. Rachel Weisz nem volt házasságpárti, ezért egyáltalán nem szerepelt a tervei közt, hogy feleség legyen.

,,Sosem gondoltam rá, hogy férjhez menjek, ez nem volt a terveim között. Pont ellenkezőleg gondoltam, nem tudtam a romantikus vígjátékokkal sem azonosulni, nekem úgy tűnt, hogy mindnek a házasság a lényege. Aztán egyszer csak megtörtént velem, egy boldog és érett pillanatomban. Büszkeséggel viselem a gyűrűm"

- nyilatkozta Rachel Weisz a Standard magazinnak.

Milyen jól tette, hogy mégis igent mondott a James Bond filmek sztárjának, hiszen immár 10 éve élnek boldog házasságban és nevelik mindkettőjük előző házasságából született gyermekét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!