Rácz-Gyuricza Dóra elmondta, milyen legyen egy terhes nő - ifaktor
Rácz-Gyuricza Dóri vöröses hajjal, fehér felsőben ül egy világos kanapén zöld fallal mögötte
Rácz-Gyuricza Dóri elárulta a titkát
Instagram/ @gydorejj

Rácz-Gyuricza Dóra elmondta, milyen legyen egy terhes nő

Rácz-Gyuricza Dóra legújabb Instagram-bejegyzésében elmondta véleményét, miszerint egy nő várandósságának időszakában a legfontosabb, hogy boldog legyen és hogy a saját értékrendjének tegyen eleget.


Amióta kiderült, hogy a népszerű sztárséfnek, Rácz Jenőnek és feleségének, Dórinak kisbabájuk lesz, azóta a kismama mindig beszámol terhességének fázisairól és előszeretettel mutatja meg kerek pocakját.

Legutóbbi Instagram-bejegyzésében pedig elárulta, hogy milyennek kell lennie egy terhes nőnek. Írásáért oda voltak a követői, hiszen Dóri szerint a legfontosabb, hogy egy kismama boldog legyen.

,,Milyennek KELL lennie egy terhes nőnek? Először is “terhes”nek alapból nem hívhatod magad, anélkül, hogy valakit meg ne bántanál vele🙄 A drága férjem húzta az agyam az elején ezzel, hogy hívjam magam várandósnak😃 mondtam is neki, hogy szerintem a várandós az Ő, hiszen Ő az aki áhitatos tekintettel várakozik, én kérem komoly precizitással szerveket készítek egész nap😜 Visszatérve - egy valaminek kell lennie egy terhes nőnek➡️ Boldognak🌸 Mégpedig a saját elvárásai, igényei és értékrendje szerinti boldognak🙏 Ne hallgass mindig másokra, a tested hihetetlenül okos, és MINDIG jelzi, hogy mi a jó vagy éppen rossz neki.. csak hallgasd meg🌸,,

-írta Instagram-bejegyzésében Dóri.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!