Ez történt Rácz Jenőék ultrahang vizsgálatán - ifaktor
Rácz Jenő séf és Gyuricza Dóri ultrahangfotóval a kezükben.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Rácz Jenő és kedvese Dóra nemrég jelentették be Instagram-oldalukon, hogy boldogságuk határtalan, hiszen hamarosan gyermekük születik, most az ultrahang felvételre is betekintést engedtek.


Sok férfi határozottan ódzkodik a szüléstől és az ezzel járó vizsgálatokról, de Rácz Jenő a jelek szerint másképpen gondolkodik erről.

Szerencsére egyre több apuka szeretné aktívan kivenni a részét a kilenc hónapból. Sokan elmennek párjukkal az orvosi vizsgálatokra, szülésfelkészítő tanfolyamokra, és egyre többen szeretnének jelen lenni a szülésnél is. Jenő egy Instagram-bejegyzésben tette közzé, amint éppen az ultrahangos vizsgálaton vesznek részt Dórival és meg is erősítette, hogy szeretne minden ilyen alkalmon részt venni apaként.

Nem mellesleg a #Makkegészségesekvagyunk hashtag is szerepel a posztban, így a babával szerencsére minden a legnagyobb rendben.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a Konyhafőnök forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba. Kapcsolatukba a Nyerő Páros negyedik évadában tekinthetett bele jobban az ország, amelyet végül meg is nyertek. Esküvőjük nemrégen volt, míg néhány napja derült ki, hogy Dóra első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!