Rácz Jenőék megmutatták első közös fotójukat - ifaktor
Rácz Jenő és Dóri.
Konfliktus alakult ki egy műsorban Rácz Jenő és Dóri között
Instagram/@gydorejj

Rácz Jenőék megmutatták első közös fotójukat

Gyuricza Dóra szinte hihetetlennek találta, hogy Rácz Jenő ennyire oda legyen érte az első találkozásuk előtt, azonban mikor először egymás szemébe néztek minden kétsége elmúlt.


Rácz Jenő és felesége, Gyurizca Dóra a minap ünnepelték az évfordulójukat, ugyanis már három éve annak, hogy először találkoztak. Dóra Instagram-oldalán nem csak az első közös képüket osztotty meg a követőivel, de elmesélte azt is, milyen hangulatban telt az első randevújuk.

Illetve a fiatal kismama azt is elárulta, azt hitte egy átverésről van szó, mielőtt személyesen is találkozott volna a sztárséffel, ugyanis annyira hihetetlennek tűnt számára az egész helyzet. De, amikor már egymás szemébe néztek, akkor már mindketten tudták, hogy ők egymásnak az igazi.

,,Ma van 3 éve, hogy először randiztunk❤️ ez pedig az első közös képünk😜 a randi pillanatáig azt hittem átverés, és tuti nem is ennyire aranyos Jenő, mint a chaten…hogy írt, hogy nem tudja eldönteni mit vegyen fel, meg hogy tökre izgul… a RáczJenő⁉️ izgul⁉️ miattam⁉️ De mindketten éreztük a kis eldugott bárban a koktélunk mögött, hogy ez valami más…Nem hittünk a fülünknek.. mikor annyi pocsék randi után leülsz az igazival szemben, ragyog a szíved❤️✨ Van aki szerint túl nyálas ez, szerintem pedig az igaz szerelemért végtelenül hálásnak kell lenni, és nem szabad rejtegetni, hogy majd megőrülsz a másikért de “nem akarsz túl nyálas lenni”.. Ünnepeljétek meg a szerelmet amikor csak alkalmatok van rá🙏 túl rövid az élet❤️”

-írta Dóra az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!