Rácz Jenő séf és Gyuricza Dóri babát várnak? - ifaktor
Rácz Jenő séf és Gyuricza Dóri csókolóznak,fehér ingben és zöld pántos ruhában

A sztárpár, Rácz Jenő séf és Gyuricza Dóri hetekkel ezelőtt egybekeltek, amit már rengetegen vártak követőik közül. Azóta rajongóik tovább fonták a szálakat és úgy sejtik, Dóri várandós lehet.


A sejtésük igencsak megalapozatlan. Csupán annyiból következtettek terhességre, hogy Rácz Jenő séf legújabb Instagram-képéhez nem kettő, hanem három szívecskét írt.

Persze ez lehet puszta véletlen is, azonban követőik mégis azonnal arra gondoltak, talán a harmadik szív közös gyermeküknek szólt, akit Dóri várhat.

A komment szekciót azonnal elárasztották rajongóik a témával kapcsolatos kérdéseikkel. Egyelőre Rácz Jenőék sem megcáfolni, sem pedig igazolni nem igazolták az állításokat.

„3 szivecske?"
„Dóri múltkor nyilatkozta mikor a gyerekről volt szó, hogy kicsi pihi, aztán jöhet a baba😀 ez a kicsi idő letelt, én nagyobb összeget tennék rá hogy jön a baba.. nem véletlen a három szivecske... miért pont 3??"
„mikor jön a baba ?😍"

- érkeztek sorban az ehhez hasonló kommentek Rácz Jenő képe alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!