Kiderült Rácz Jenő séf gyerekének neme - ifaktor
Rácz Jenő séf és Gyuricza Dóri gyerekük ultrahang fotóját fogják

Korábban már mi is megírtuk, hogy Rácz Jenő séf és Gyuricza Dóri babát várnak. Instagram-oldalukon pedig megosztották követőikkel, hogy a nemfeltáró buli hogyan sikerült.


Egyre több sztár és influenszer körében divat, hogy gyermekük nemének feltárására egy nagyszabású bulit adnak, ahol barátaik és családjuk előtt valamilyen formában együtt megtudják, milyen neme lesz gyereküknek.

Dóri és Jenő a lufi pukkasztását választották, amiben ott lapult a baba nemének megfelelő színű konfetti. Az eseményt élőben közvetítette a páros és olyan embereket véltünk a partyn felfedezni, mint például: Rubint Réka, Schobert Norbi, vagy például Zámbó Krisztián.

A partyn résztvevő többség azt tippelte, hogy Rácz Jenő és Dóri gyermeke kisfiú lesz, a páros azonban egyértelműen lányt szeretett volna és kívánságuk be is teljesült, ugyanis a párnak kislánya lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!