Kirobbanó formában érzi magát Radics Gigi, immáron anyaként - ifaktor
Radics Gigi fehér felsőben egy széken ülve mosolyog

Radics Gigi édesanyaként folyamatosan edzeni jár, új dalai vannak készülőben és rengeteg olyan projekten dolgozik, ami extra erőt kíván.


Radics Gigi egy interjúban elárulta, hogy másfél éves kislánya, olyan lendületet ad neki az élet minden területén, hogy azt érzi, a világot elhúzná. A Duna műsorában egy kis betekintést is engedett rajongóinak, ahol megláthatták, milyen új projekten dolgozik.

„Volt olyan időszak, mikor nem volt ihletem, de most zeneileg is nagyon motivált vagyok. Ezt az erőt az anyaságnak is köszönhetem. Annyi energiám van, hogy azt érzem, bármit meg tudok valósítani”

- mondta Gigi.

Elmondása szerint a Bella adta erő, leginkább a munka kreatív részében segíti őt. Folyamatosan dalokat ír, zenéket szereznek és a mostani dalt, habár nem ő szerezte, rendkívüli elánnal énekelte. Gigi pedig alig várja, hogy meglássa, mit gondolnak majd az emberek az új daláról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!