Rangos nemzetközi elismerésben részesült a magyar énekesnő - ifaktor
Békefi Viktória a Összesen hat díjat nyert a Magyar Golgota című film a törökországi filmfesztiválon, míg most Ausztráliában pedig Békefi Viktóriát is díjazták. A Sztárban Sztár leszek! első évadának győzteseként elsősorban énekesként ismert kis hazánkban, azonban már a műsor előtt is színésznőként szerepelt. Ezúttal egy nemzetközi díjat zsebelt be, a Magyar Golgota című film egyik szerepéért.


Összesen hat díjat nyert a Magyar Golgota című film a törökországi filmfesztiválon, míg most Ausztráliában pedig Békefi Viktóriát is díjazták.

A mozi mellesleg Török Ignác fordulatokkal és izgalmakkal teli utolsó éjszakáját követi végig.

„A Magyar Golgota című filmünk több országban is elnyerte a legjobb filmért járó díjat. Legutóbb Ausztráliában nyert és ami a legmegtisztelőbb számomra, hogy én kaphattam meg a "Legjobb színésznő" díjat! Gratulálok a drága kollégáimnak, éljen a stáb! Éljen Pozsgai Zsolt - író, rendező úr!"

– írta az Instagram-oldalán Viki.

A törökországi, izmíri filmfesztiválon a legjobb film, a legjobb rendezés, a legjobb operatőr, a legjobb színésznő, a legjobb színész és a legjobb jelmez kategóriában is díjazták az Eastern Europe International Movie Awards-on Pozsgai Zsolt Magyar Golgota című filmjét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!