Ördög Nóri, Till Attila és mások a Reszkessetek betörőkben - ifaktor
Reszkessetek betörők második rész

Az elmúlt években nem lehetett karácsony Magyarországon a Reszkessetek betörők című vígjáték nélkül. Ez most idén sem lesz másképp, ráadásul a Tv2 most egy külön kisfilmmel készült a nézőknek az ünnep alkalmából.


Miskovits Marci YouTube-csatornáján engedett betekintést a kulisszák mögé a Tv2 legújabb kisfilmjében. A film témája a mindenki által jól ismert Reszkessetek betörők című vígjáték. Sok magyar színész tűnik majd fel az alkotásban.

A színészek között van Badár Sándor, aki egy morcos idősembert alakít majd, Ördög Nóra és Till Attila, akik egy éppen a házukat díszítő házaspárt. Továbbá feltűnik majd Stohl András is, aki pont megérkezik a Lékai-Kiss Ramóna által tartott karácsonyi buliba. Természetesen az eredeti amerikai klasszikus főszereplője sem hiányozhatott a színészi gárdából, ugyanis Kevin karakterét is alakítani fogja egy kisfiú.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!