Rihanna Barbadoson mutatta meg hatalmas pocakját - ifaktor
Rihanna rózsaszín trikóban és egy kabátban

Rihanna és párja kikapcsolódott, mielőtt megindulna a hatalmas családi élet. Ezt pedig A$AP Rocky Jetskizve, míg az énekesnő napozva tette.


A$AP Rocky és Rihanna szinte már a családalapítás legutolsó fázisába léptek. Lassan megérkezik gyermekük, amire úgy várnak. Azonban mielőtt erre sor kerülne, még úgy döntöttek, hogy elutaznak Barbadosra, hogy a nagy kaland előtt egy utolsót pihenjenek.

Szerencsére jó időt fogtak ki, így a rapper bátran elmehetett Jetskizni és kiélvezhette az óceán adta lehetőségeket, míg Rihanna és néhány közeli barátjuk a parton élvezték a napsütést. Amikor pedig közösen töltöttek együtt időt, akkor széles mosollyal élvezték egymás társaságát. A videót IDE KATTINTVA érhetitek el.

Az elmúlt egy-két hétben napvilágot látott egy olyan pletyka, miszerint a felek megcsalták egymást, azonban erre rendkívül gyorsan rácáfoltak. Majd a kacsát terjesztő nő is beismerte, hogy direkt állított hazugságokat, mert be akarta mutatni, hogy mennyire gyorsan terjednek az interneten az álhírek.

Rihanna azonban úgy látszik, hogy bármelyik pillanatban megszülhet, így a pihenést követően, egyenesen már a családi házukba mennek, ahol akármikor elindulhat az életük egy újabb fejezete.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!