Rita Ora titokban férjhez ment - ifaktor
Rita Ora az MTV Ema-n
Instagram/ @ritaora

Rita Ora titokban férjhez ment

A világsztár még a nevét is megváltoztatta.


A népszerű énekesnő, Rita Ora nemrég egy teljesen titkos ceremónia keretein belül összeházasodott Taika Waititivel. Az esküvőre Londonban került sor, az ifjú párt pedig gyűrűsujjukon viselt ékszerűk buktatta le. A hírek szerint a 31 éves énekesnő már megváltoztatta a vezetéknevét, és mostantól Mrs. Waititi-Ora lesz.

Az énekesnő és a Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője 2021 márciusában kezdett el randevúzni, később az év augusztusában nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat. Rita és Taika állítása szerint szerelem volt első látásra, ami kialakult köztük és szinte rögtön tudták, hogy ők egymásnak az igazi.

,,Két hónapja eljegyezték egymást, és most egy nagy bulit szerveztek, hogy megünnepeljék a házasságukat a barátokkal és a családdal”

– állítják források.

„Igazán meghitt szertartás volt, és szuper különleges volt mindenki számára. A hozzájuk legközelebb álló emberek láthatták, hogy mennyire örülten szerelmesek egymásba.”

– mondta egy közeli barát a Sunnak.

„Annak ellenére, hogy a reflektorfényben él, Rita eltökélt szándéka, hogy a kapcsolatát a lehető legprivátabban kezelje és nem akart nagy felhajtást csinálni az esküvőből.”


Ne hagyd ki!