Robert Pattinson leesett az ágyról, mikor csókolózott - ifaktor
Robert Pattinson és Kristen Stewart csókjelenete a Twilight-ból

Azonnal működött a kémia köztük! Robert Pattison rögtön érezte a szikrát Kristen Stewarttal a film franchise meghallgatásán.


Catherine Hardwicke rendezőnő a "Big Hit Show" podcast szerdai, január 19-i epizódjában elárulta, hogy a 35 éves Pattinson és a 31 éves Stewart 2007-ben a 66 éves színésznő otthonában próbálták ki Edward Cullen, illetve Bella Swan szerepét.

"Rob és Kristen itt, az ágyon végezte a meghallgatást. Eljátszották a csókjelenetet, ő pedig leesett és pont itt landolt a padlón"

- mesélte Hardwicke.

"Rob és Kristen az ágyamon tartott meghallgatást - a csókjelenetet. Rob annyira beleélte magát, hogy leesett az ágyról. Én meg: Haver, nyugodj meg! Én meg ott filmeztem a kis videokamerámmal"

A filmes felidézte, hogy figyelmeztette az akkor 21 éves Pattinsont, hogy ne randizzon Stewarttal, aki akkoriban még kiskorú volt.

"A végén Kristen azt mondta: 'Ennek Robnak kell lennie. Láttam, hogy erős volt köztük a kémia, én pedig azt mondtam: 'Ó, Istenem!'. Azt hittem, Kristen 17 éves volt. Nem akarok illegális dolgokba keveredni"

- mondta.

"Szóval emlékszem, hogy azt mondtam Robnak: Egyébként Kristen 17 éves. A mi országunkban illegális a szexuális ...Ő meg csak annyit mondott: Ó, oké, mindegy."

Pattinson és Stewart kapcsolata a valóságban is szárnyra kelt, mikor a főszereplők 2009-ben randizni kezdtek. Románcuk 2012 júliusában nehéz szakaszba került, amikor az Us Weekly fotókat tett közzé, amelyeken a színésznő Rupert Sanders rendezővel csókolózik. Rövid szakítás után a pár kibékült, de 2013-ban végleg elváltak útjaik.

A Happiest Season sztárja 2019 szeptemberében reflektált a színésszel való, nagy nyilvánosságot kapott kapcsolatára.

"Amikor én és Rob együtt voltunk, nem volt példaképünk"

- mondta Stewart akkoriban a Harper's Bazaar U.K.-nak.

"Annyi mindent elvettek tőlünk, ezért úgy döntöttünk, soha nem fogunk erről beszélni. Soha. Mert ez a miénk."

Kristen azóta továbblépett, és két év randizás után 2021 novemberében bejelentette eljegyzését Dylan Meyerrel. Pattinsont eközben 2018 júliusa óta Suki Waterhouse szerelmeként emlegetik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!