Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy rokonok - ifaktor
Emma Roberts fekete ruhában
Szinte áldás, ha van a családban legalább egy, olyan személy, aki kiemelkedően tehetséges a szakmájában. Ezeknél a családoknál bizony több is akadt.


Josephine Langford és Katherine Langford

Bizony a két fiatal színésznő rokonságban ál egymással, ráadásul nem is akármilyenben, ők testvérek. Josephinet a Miután mozifilmben ismerhettük meg, míg Katherinet a Tizenhárom okom volt című televíziós sorozatban.

Josephine Langford \u00e9s Katherina Langford

Instagram/ @katherinelangfordInstagram/ @josephinelangford

Phil Collins és Lily Collins

A hétszeres Grammy-díjas, Oscar- és Golden Globe-díjas énekest és dalszerzőt öt gyermekkel áldotta meg a sors. Egyikőjük a népszerű színésznő, Lily.

Phil Collins \u00e9s Lily Collins

Instagram/ @lilyjcollinsInstagram/ @officialphilcollins

Julia Roberts és Emma Roberts

Julia bizony az Amerikai Horror Sztori színésznőjének, Emmanak a nagynénje, apai ágon. Ha jobban megfigyelitek már ti is észreveszitek a hasonlóságot, igaz?

Julia Roberts \u00e9s Emma Roberts

Instagram/ @emmarobertsInstagram/ @europaplus_samara

Bill Skarsgård és Alexander Skarsgård

Bill leghíresebb szerepe az Az-ban, a film főgonosza, a bohóc volt. Egyedi nevük ellenére, azonban kevesen tudják, hogy ő és a szintén népszerű színész, Alexander édestestvérek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!