Rubint Réka 400 kilométert ingázik naponta Norbi miatt - ifaktor

Megrázó napokon van túl Rubint Réka és családja, miután férjét, Schobert Norbertet kórházba kellett szállítani, mert kutyasétáltatás közben rosszul lett.


Ahogyan azt a Blikk értesüléseiből is megtudhattuk, Norbi enyhe sztrókot kapott. A család azonban mára már megnyugodhatott: a fitneszguru ugyanis egyre jobban van. Nagy valószínűség szerint a mai napon engedik haza a kórházból.

Feleségének, Rubint Rékának nem volt könnyű megbirkóznia a helyzettel. Amikor csak ideje engedte, férje mellett tartózkodott a kórházban, de e mellett a hét végén, Sárváron tartott Alakreform táborának résztvevőit sem hagyta cserben.

Napi több mint 400 kilométert ingázott, hogy mindkét helyen ott tudjon lenni. Természetesen bárki megértéssel lett volna, ha azt mondja, hogy minden idejét a férjével szeretné tölteni, tekintettel arra, hogy kilenc évvel ezelőtt Norbin már végre kellett hajtani egy életmentő szívműtétet.

Réka akkor majdnem elvesztette szerelmét, de ahogyan korábban úgy most is eleget tett kötelezettségeinek, hiszen mindig is lelkiismeretes volt. Egyik legújabb Instagram-posztjában mondja el, hogy mennyire hálás a kórház dolgozóinak férje ápolásáért és persze rajongóinak is, hogy tartani próbálták benne a lelket.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!