Rubint Réka: „Bűn, hogy beleszerettem az ország Norbijába?” - ifaktor
Rubint Réka és Schobert Norbi fürdőruhában állnak egy medence előtt

Tette fel a kérdést ,,hangosan" követőinek Rubint Réka, miközben visszaemlékezett 20 évvel ezelőtt kezdődő kapcsolatára férjével, Schobert Norbival.


Rubint Réka Instagram-oldalán emlékezett vissza 20 évvel ezelőtt kezdődő kapcsolatukra Norbival, amit elmondása szerint rengetegen elleneztek és próbáltak megakadályozni.

Réka posztjából ugyan az nem derült ki, hogy az ellenzések oka mi lehetett, azt azonban elárulta rajongóinak, hogy az ő szerelmük közé ez sem állhatott, se 20 éve, se pedig most.

,,20évvel ezelőtt vagy így, vagy úgy, szinte mindenki útjába akart állni a szerelmünknek. Én csak álltam, òriási, tágra nyílt szemekkel és nem értettem🤷♀️😂
Miért akkora “bűn”, hogy beleszerettem az ország Norbijába?!
Rengeteget tanultunk az elmúlt 20év megpròbáltatásainak köszönhetően, de hiszem és tudom, hogy minden okkal történik 🙏❤️ és nagyon hálás vagyok … mert azért jöttünk erre a Földre, hogy fejlődjünk , az akadályokat leküzdve, a miérteket megvizsgálva többek és jobbak legyünk ❤️ és akik az úton mellettünk haladnak és végigkísérnek … a legértékesebb kincsek az életünkben"

- mesélte Instagram-oldalán a fitnesz edző, amit ide kattintva láthattok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!