Rubint Réka kikosarazta Schobert Norbit, majd hozzáköltözött - ifaktor
Rubint Réka és Schobert Norbi 20 éve és most.

Rubint Réka és Schobert Norbi találkozása, egy igazán nagy egymásra találás. Norbi 20 éve hívta el először randizni Rékát, aki ekkor még kikosarazta őt.Rubint Réka most az Instagram-oldalán mesélte el az első randevújuk történetét Schobert Norbival, és azt is, hogy ismerősei mennyire próbálták őt lebeszélni az összebútorozásról.

„Pontosan húsz évvel ezelőtt, ezen a Réka névnapi estén hívott el először vacsorázni... Én akkoriban heti negyven aerobic órát tartottam négy edzőteremben, éjt nappallá téve dolgoztam, és megígértem a vendégeimnek, barátaimnak, hogy velük fogok ünnepelni. Szombat volt. Reggel a Béres Alexandra Fitneszbe mentem órát tartani. A terem előtt Norbi várt egy hatalmas rózsacsokorral... Szívében az esti, névnapi randi reményében. Persze, hogy kikosaraztam, hiszen a vendégeimnek ígértem az esti ünneplést"

– emlékezett vissza Rubint Réka az Instagram-oldalán.

„Csalòdott és szomorú volt, de megígértem Neki, hogy vasàrnap talàlkozunk. Mondanom sem kell, hogy egész este SMS -ben voltunk… Pedig nekem ünnepelnem ès buliznom kellett volna, de a szívem mègis mást diktàlt"

– folytatta a történetet.

„Akkor ott elhatároztam, hogy másnap /vasárnap reggel/ kimegyek hozzá Szentendrére és ha csak 1 napig is, de a párja leszek… Így törtènt. Másnap reggel elmentem hozzá … És délután odaköltöztem. Annak ellenère, hogy mindenki próbált lebeszélni Ròla, én tudtam és éreztem hogy a karjaiban a legnagyobb biztonsàgban és a legjobb helyen vagyok… 20éve történt ès ma sem csinálnàm másképp!!! Szeretlek Kics! A vègtelenbe ès tovàbb!!!"

– zárta sorait a fitneszkirálynő és végső soron úgy tűnik, hogy jó döntést hozott annak idején.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!