Ezzel a megható szöveggel köszöntötte fel fiát Rubint Réka - ifaktor
Rubint Réka egy sötétszürke fotelen ül
Felháborító! Rubint Réka gusztustalan beszólást kapott képéhez
Instagram/@sugarbird_westend

Ezzel a megható szöveggel köszöntötte fel fiát Rubint Réka

Rubint Rékáék legkisebb gyermeke, Zalán már 11 éves lett. Nemcsak testvérei, de édesanyja is felköszöntötte őt egy kedves üzenettel.


Rubint Réka és Schobert Norbert legkisebb gyermeke, Zalán gyakran csatlakozik édesanyja edzéseihez. A fiatal kisfiú most ünnepelte 11.születésnapját, Réka pedig egy igazán megható szöveggel köszöntötte őt fel az Instagram-oldalán.

,,Édes Kicsi Kincs! 11 évvel ezelőtt “SZERETETHÍD” érkezett a családunkba❤️ Születéseddel egy olyan bölcs, segítőkész, szeretettel teli kicsi lélek jött közénk, amiért nem tudok elég hálás lenni 🙏❤️ Isten éltessen Kicsi Zalánom! ❤️🎂 Maradj mindig ilyen tisztaszívű csodálatos ember, mint amilyen vagy❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Réka, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Réka képein láthatjuk, hogy milyen nagy az összhang a családban. Hiszen másik két gyermekük is, Lara és Norbert is velük ünnepeltek és mosolyogva ölelgetik kistestvérüket. Illetve külön külön is felköszöntötték Instagram-történetükben Zalánt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!