Rubint Réka az Instagramon kér segítséget barátnőjének - ifaktor
Rubint Réka egy ismeretlen nővel.
Rubint Réka szomorú hírt közölt az Instagram-oldalán és egyben segítséget kért Alakreform családjától.


A fitneszkirálynő volt munkatársáról derült ki, hogy súlyos beteg.

„Drága Alakreform Családom! Egy számomra nagyon megrázó eset ügyében szeretném a segítségeteket kérni. Kövesdi Annát (immáron Tower-Kövesdi Anna) biztosan sokan ismeritek, egy ideig a munkámat segítette az Alakreform csapatban.
Másfél hete fáradtság, láz, valamint a lábán megjelent véraláfutások miatt orvoshoz ment. A laborvizsgálatot követően este 9-kor hívták telefonon, hogy egy órán belül érjen be a kórházba, vigyen kórházi csomagot magával, mert aggasztóak lettek a laboreredményei. A kórházba érve közölték vele a legrosszabb hírt: leukémia.
Állapotának stabilizálása után légimentővel a denveri kórházba szállították, szerencsére egy speciális orvoscsapat gyógyítja Annát. Anna júliusban költözött ki Durangóba (Colorado), Amerikába, hogy összeházasodjon szerelmével és új életet kezdjenek.
Nem ilyen életre számítottak... 3 évre a kórház közelébe kell költözniük, eddigi durangói otthonukat, munkájukat elhagyva, hogy a 3 évig tartó kemoterápiás kezelésre Anna vissza tudjon járni a kórházba.
Egyelőre az életéért küzd, még hetekig tartó kórházi kezelés vár rá. Anna csodálatra méltóan pozitív, de régi életük elhagyása és a több száz millió forintra rúgó orvosi kezelés miatt szüksége lenne támogatásra.”

– írja Rubint Réka.

Ide kattintva te is adakozhatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!