Rubint Réka hatalmas meglepetéssel köszöntötte lányát - ifaktor
Rubint Réka és Schobert Lara egy asztalnál ülnek és reggeliznek

Korábban már megírtuk, hogy a napokban ünnepelte a népszerű influenszer, Schobert Lara 18. születésnapját. Ennek alkalmából az Álarcos énekes műsora is köszöntötte Larát egy plakáttal, amit édesanyja, Rubint Réka szervezett meg.


Lara születésnapja alkalmából édesanyja, Rubint Réka egy tíz fotóból álló sorozatot osztott meg Instagram-oldalán, amikből láthatjuk, hogyan is telt az influenszer 18. születésnapja.

Persze a hatalmas buli és a nagy torta sem maradhatott el az ünneplésből, azonban, amit mi kiszúrtunk az az, hogy Larát még az RTL Klub is köszöntötte születésnapjára.

Lara az Álarcos énekes első évadában a fagyi jelmeze alatt rejtőzött nagyon ügyesen. Így egy plakáttal köszöntötte őt a csatorna, amit édesanyja szervezett meg.

„Izgalmas volt az elmúlt 18èv … ès izgalmasan teltek az elmúlt napok is!🥰🙏❤️
Mindennèl jobban szeretek ADNI ! Làtni az örömöt és a boldogsàgot … ameghatòdottságokkal teli pillanatokat …❤️
Ilyen volt az èn kicsi Larám 18.születèsnapja is❤️
Hetekig szerveztem … minden pillanata gondosan ki volt talàlva … ès Ő semmiről nem tudott!
Isten éltessen Kicsi Kincs!
Mindegy, hogy mit vár a világ és ki mit gondol, Te mindig csak ADD ÖNMAGAD, mert CSAK akkor leszel igazán boldog, ha nem mások, hanem a saját èletedet èled!!!
Isten èltessen Kicsi Larám"

- olvashatjuk Réka ünnepi bejegyzésében, amit ide kattintva láthattok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!