Rubint Réka reagált Schobert Lara interjújára - ifaktor
Rubint Réka reagált Schobert Lara interjújára
Rubint Réka az Instagram-oldalán osztotta meg lánya, Schobert Lara NLC-nek adott interjúját, amelyhez fűzött néhány sort is.


Az interjúban Schobert Lara mesélt arról, hogy édesanyjával az utóbbi két évben megromlott a kapcsolata, de mostanra már rendeződött a viszonyuk. Ahogy egy tinédzser esetében lenni szokott egy kis távolságra vágyott édesanyjától, aki próbált ugyan közeledni, de Lara nem igazán engedte ezt.

Ennek ellenére mostanra ismét teljes a harmónia közöttük, olyannyira, hogy Lara átnézette édesanyjával az interjút mielőtt az megjelent volna az NLC-n.

„Szülőkènt számtalanszor feltesszük magunknak a kérdèst: Jòl csinálom?! Òriási dilemmák : Engedjem ? Ne engedjem? Tiltsam? Ne tiltsam? … és még sorolhatnám … Ahány gyerek, annyi féle kicsi lèlek, akik hasonlóan, mint mi, tanulni és fejlődni jöttek erre a világra S bármennyire is nehèz nekünk szülőknek, de eljön az a kor, amikor hagyni kell Őket bejárni a SAJÁT útjukat. Mert így válnak majd azzà a tapasztalatokkal teli, csodás emberré, akivé válni fognak. Mi csak egyet tehetünk! Mindennél jobban szeretjük Őket, hogy érezzék az örök biztonság bölcsőjét és mint egy kispataknak, biztosítjuk a medret, hogy sebesen tudjanak haladni előre … de az útjukba került “kövekkel és sziklákkal” nekik kell szembenèzniük. Fogadjátok szeretettel az én Nagylányom, Lara interjúját Sem elvenni, sem hozzátenni nem tudtam volna, mert megkért, nézzem át, mielőtt megjelenik Szeretlek Kincsem! Nagyon Szeretünk!”

– írta Réka az Instagram-oldalán

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!