Rubint Réka 18 évvel ezelőtti családi fotót posztolt Larával - ifaktor
Rubint Réka lánya, Schobert Lara 18 éves lett, az édesanyja pedig egy születéskori képpel köszöntötte lányát, amelyen édesapja is szerepel.


Norbi egy körszakállal virít a fotón, Rékával, amint éppen a kezükben fogják az újszülött Larát.

„Drága Kicsi Larám! 18 évvel ezelőtt pontosan ezekben a percekben /0 óra 20 perckor/ láttad meg ezt a világot Akkor ott számunkra megváltozott minden! Család lettünk! Édesanya és Édesapa, akiknek Te és a Testvéreid jelentik a MINDENT!"

– kezdte Réka.

„Nincsenek szavak arra, amit érzek… csak potyognak a könnyeim… az én ici-pici csöppségem felnőtt nővé érett, akiért bármikor a tűzbe mennék, bármikor bármit megtennék… de tudom, h ezt mennyire utálod és persze, tudom, h a leghelyesebb út az, ha engedem, hogy megtapasztald azt, amit én már tudok. Kicsi Kincs! Isten éltessen sokáig! Egyet ne feledj! A család az a 'vár' , ami minden 'harcban' óvó menedéket és biztonságot fog adni számodra!!! Soha, senki kedvéért NE add fel az elveidet és az álmaidat! Maradj ilyen ritka kincs, mint amilyen vagy!!! Nagyon szeretünk!!!"

– zárta a születésnapi köszöntőt az édesanya.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!