Rubint Réka 18 évvel ezelőtti családi fotót posztolt Larával - ifaktor
Schobert Lara, Schobert Norbi és Rubint Réka.
Rubint Réka lánya, Schobert Lara 18 éves lett, az édesanyja pedig egy születéskori képpel köszöntötte lányát, amelyen édesapja is szerepel.


Norbi egy körszakállal virít a fotón, Rékával, amint éppen a kezükben fogják az újszülött Larát.

„Drága Kicsi Larám! 18 évvel ezelőtt pontosan ezekben a percekben /0 óra 20 perckor/ láttad meg ezt a világot Akkor ott számunkra megváltozott minden! Család lettünk! Édesanya és Édesapa, akiknek Te és a Testvéreid jelentik a MINDENT!"

– kezdte Réka.

„Nincsenek szavak arra, amit érzek… csak potyognak a könnyeim… az én ici-pici csöppségem felnőtt nővé érett, akiért bármikor a tűzbe mennék, bármikor bármit megtennék… de tudom, h ezt mennyire utálod és persze, tudom, h a leghelyesebb út az, ha engedem, hogy megtapasztald azt, amit én már tudok. Kicsi Kincs! Isten éltessen sokáig! Egyet ne feledj! A család az a 'vár' , ami minden 'harcban' óvó menedéket és biztonságot fog adni számodra!!! Soha, senki kedvéért NE add fel az elveidet és az álmaidat! Maradj ilyen ritka kincs, mint amilyen vagy!!! Nagyon szeretünk!!!"

– zárta a születésnapi köszöntőt az édesanya.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!