Rubint Réka gyászol is Valentin napon - ifaktor
Rubint Réka egy sötétszürke fotelen ül
Felháborító! Rubint Réka gusztustalan beszólást kapott képéhez
Instagram/@sugarbird_westend

Rubint Réka gyászol is Valentin napon

Bár Rubint Rékát szörnyű tragédia érte, három évvel ezelőtt Valentin napján, azóta igyekszik hálát adni minden egyes percért, amit a családjával tölthet.


Sok népszerű, magyar celeb osztotta meg az Instagram-oldalán, hogyan telt számukra a szerelmesek ünnepe, mint Curtis, Meggyes Dávid, Gáspár Győzőék vagy éppen Rubint Réka.

Azonban Rékának nem volt felhőtlen ez a Valentin nap, hiszen egy szomorú esemény is pont ezen a napon történt vele, három évvel ezelőtt. Édesapja elvesztése is erre a napra esik, amelyről legutóbbi Instagram-bejegyzésében mesél.

Réka apja lányával folytatott utolsó beszélgetésében arra kérte Norbit, hogy mindig vigyázzon Rékára. Ezért a fitneszguru nagyon hálás férjének és arra ösztönöz mindenkit, hogy ne adjuk fel, mert igenis létezik az igazi nagy Ő.

,,3 évvel ezelőtt, ezen a napon öleltem magamhoz utoljára az imádott Édesapámat … egyikünk sem sejtette, hogy hajnalban örökre elalszik😔 … Ő tudta … mert amikor délután a kórházban búcsúztunk, csak annyit kért Norbitól: “Ígérd meg Norbikàm, hogy mindig vigyázni fogsz az én kis Gyöngyszememre… és mindig boldoggá teszed! “ Rettenetes hiányzik az Édesapám … mindig velem van és tudom, hogy boldog, mert boldoggá tesz, akire rábízott … a SZERELMEMRE!!! Szeressétek egymást és keressétek az igazit! Mert van! Létezik!!!❤️❤️❤️❤️ Én 21 évvel ezelőtt megtaláltam!❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Réka, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!