Rubint Réka nem volt maradéktalanul boldog Valentin napon - ifaktor
Schobert Norbi és Rubint Réka.
Rubint Réka az Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait Valentin napon.


Réka édesapjáról is megemlékezett Bálint nap alkalmából. A fitneszinfluenszer nagyon jó viszonyt ápolt édesapjával, aki Norbit is nagyon kedvelte, és amikor már tudta, hogy nincs sok ideje hátra, akkor megkérte, hogy vigyázzon lányára.

Úgy tűnik, hogy Norbi komolyan vette a kérést, hiszen immár 21 éve vannak együtt Rékával és sok minden elmondható róluk, de az nem, hogy ne lennének oda egymásért továbbra is.

„3 évvel ezelőtt,ezen a napon öleltem magamhoz utoljára az imádott Édesapámat … egyikünk sem sejtette, hogy hajnalban örökre elalszik… Ő tudta … mert amikor délután a kòrhàzban búcsúztunk, csak annyit kèrt Norbitòl: “Ígérd meg Norbikàm, hogy mindig vigyázni fogsz az èn kis Gyöngyszememre… és mindig boldoggá teszed! Rettenetes hiànyzik az Édesapàm … mindig velem van és tudom, hogy boldog, mert boldoggá tesz, akire ràbízott … a SZERELMEMRE!!! Szeressétek egymàst és keressétek az igazit! Mert van! Lètezik!! Én 21 èvvel ezelőtt megtalàltam! Boldog Valentin napot!!!”

– írta az Instagramon Rubint Réka, aki édesanyját is nemrég vesztette el, de Norbi oldalán már 21 éve megtalálta a boldogságot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!