Rubint Réka ezen a varázslatos helyen tartott tábort - ifaktor
Rubint Réka éppen átöleli egyik edzésének résztvevőjét.

Rubint Réka telt házzal tartott Alakreform tábort.


Hatalmas sikert aratott Réka tábora, amit a csodálatos Turai Kastélynál tartottak. Sok résztvevő nagyon boldog volt, hogy a COVID miatt elmaradt élményeiket be tudták pótolni.

A kastély környezete éppen ideális volt. A teljes épület felújítása nemrégen került befejezésre, ami elkápráztatta a vendégeket. A program megkoronázásaként Caramel is részt vett a táboron és dalaival megigézte a jelenlévőket.

Réka így fogalmazott posztjánál:

„Az elmúlt hétvégén egy mesebeli helyszínen tartottunk ALAKREFORM Tábort, teljes teltházzal! Nagyon jó volt újra együtt lenni olyan vendégekkel akikkel az elmúlt időszakban, a COVID miatt nem volt alkalmunk együtt táborozni! A régi és új vendégek visszatérése jóleső visszacsatolása annak, hogy milyen összetartó és szeretettel teli közösség alakult ki az ALAKREFORM Táborok során."

A fitnesz királynő végtelen háláját is kifejezte a kastély teljes személyzete és természetesen Caramel felé is, hogy komfortossá és emelkedetté tették a tábort.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!