Megható nyílt levéllel búcsúzott a kórháztól Rúzsa Magdi - ifaktor
Rúzsa Magdi kabátban egy padon ül
Rúzsa Magdi: „Potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ.”
Instagram / @ruzsamagdolna

Megható nyílt levéllel búcsúzott a kórháztól Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi több, mint két hónap bent tartózkodás után végre elhagytatta a kórházat három kisbabájával. Az énekesnő boldogan tekint vissza erre az időszakra is.


Rúzsa Magdi 62 nap után végre hazamehetett a kórházból, azonban hármasikreit már férjével a kezünkben cipelhették. Az énekesnő boldogabb, mint valaha és csak pozitív élményekkel távozik a kórházból.

Ezt pedig legutóbbi Instagram-bejegyzésében árulta el. Továbbá közel húsz egészségügyi alkalmazottnak név szerint is megköszöntötte, amit a családjáért tettek. Egy hosszú, megható nyílt levélben üzent nekik és mondta el, hogy örökre imába foglalja a nevüket.

,,A PIC minden nővére nem is ember, hanem angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért. Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk. A szívem vigyáz rátok!😉😘”

-írta Magdi az Instagram-bejegyzésében.

Rúzsa Magdi teljes bejegyzését ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!