Rúzsa Magdi videóüzenetébe kislánya is beleszólt - ifaktor
Rúzsa Magdolna egy kanapén ül betakarózva
Rúzsa Magdolna megdöntötte Rácz Gergő rekordját
Instagram/ @ruzsamagdolna

Rúzsa Magdi videóüzenetébe kislánya is beleszólt

Rúzsa Magdi kislányának is volt véleménye édesanyja videóüzenetéről, ugyanis ő is beleszólt abba. Az énekesnő éppen a Richter Anna Díj döntőseinek szeretett volna gratulálni.


Lezajlott a Richter Anna Díj gálája, amelyen Rúzsa Magdi nem tudott személyesen részt venni. Az énekesnő, azonban egy videóüzenet formájában gratulált a döntősöknek. Magdi azt is elárulja, hogy egyik szeme sír, azonban a másik nevet, hogy nem tudott elmenni az eseményre. Hiszen otthon maradásának oka nemrég született három kisbabája, akiknek jelenleg éjjel nappal szükségük van az édesanyukra.

A nagycsaládos édesanya elmondta a videóüzenetben, hogy mindannyian jól vannak és reméli a jövőben majd akár gyermekeivel együtt jelenik meg különböző eseményeken. Ehhez azonban kislányának, Lujzinak is volt egy-két szava, hiszen ennél a résznél azonnal beleszólt a videóba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!