Ryan Gosling újra beavatta a nagyközönséget magánéletébe - ifaktor
Ryan Gosling fehér ingben áll

Ryan Gosling és kedvese, Eva Mendes eddig nagyrészt titokban tartották kapcsolatukat és a családi életük részleteit, de a brit GQ-nak adott új interjújában Gosling lerántotta a leplet a színésznővel és lányaikkal, a 7 éves Esmeraldával és az 5 éves Amadával közös életükről.


Gosling elmondta az outletnek, hogy lányai megváltoztatták az idő múlásához való hozzáállását.

,,Az idő, általánosságban véve, olyasmi, amiről mostanában sokat gondolkodom"

- mondta.

,,A gyerekeim olyan gyorsan nőnek fel, hogy úgy kell figyelnem az órát, ahogy korábban soha nem tettem".

Arra a kérdésre, hogy a koronavírus-járvány befolyásolta-e ezt a szemléletet, Gosling nevetve válaszolt: "Tudja, nem vagyok benne biztos. Úgy érzem, több időre van szükségem, hogy feldolgozzam. De van két gyerekünk, így az időnk nagy részét azzal töltjük, hogy szórakoztassuk őket".

A karantén kihívást jelentett a pár számára, mert a gyerekek nehéz korban voltak, mivel nem láthattak más gyerekeket és nem érintkezhettek más emberekkel, bár a szerelmesek igyekeztek mindent megtenni, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

Mendes 2019-ben az Access Daily című lapnak beszélt a Goslinggal közös szülői létről.

,,Ó, istenem, ez annyira szórakoztató, gyönyörű és őrjítő. Őrjítő"

- mondta.

,,Persze nem könnyű. De mikor vége a napodnak, lefekteted őket, és Ryan és én úgy nézünk egymásra, hogy 'Megcsináltuk, megcsináltuk. Viszonylag sértetlenül megúsztuk, tudod?"
,,Jelenleg minden bogaruk megvan"

– mondta, amikor a lányaik érdeklődési köréről kérdezték.

,,Nagyon szeretik a kézművességet, a festészetet. Vannak hangszereink. Felkapják őket, használják, de azt nem igazán mondhatnánk, hogy tényleg játszanak is valamit, de tudod, ez egy játékos környezet, és nagyon szórakoztató. De ki tudja, mit hoz a jövő".

Ami a Goslinggal töltött randevú estéket illeti:

„Nagyon sok előkészületet igényel"

- mondta.

,,Biztosnak kell lenned benne... hogy mindent előkészítettél. De szerencsére a családunk mindenben támogat. A családom itt él. Ryan családja Kanadában él, de gyakran meglátogatnak, és sokáig maradnak, és a lányok is nagyon szívesen látják őket. Tehát megvan ez a támogatás."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!