Blake Lively és Ryan Reynolds az igaz szerelem bizonyítéka - ifaktor
Blake Lively és Ryan Reynolds

A színész szinte azonnal tudta, hogy Blake lesz a felesége.


Azt mondják az igaz szerelem barátsággal indul. Blake Lively és Ryan Reynolds életében ez pontosan így is alakult. 2010-ben ismerkedtek meg, de csak egy év múlva jöttek rá, hogy ők egymásnak az igazi.

Első randevújukra 2011-ben került sor egy sushi étteremben. Ryan már akkor eldöntötte, hogy feleségül fogja venni a színésznőt, aki a rövid ismeretség ellenére igent mondott. 2012-re meg is szervezték az esküvőjüket, ami a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott.

„Tudtam, hogy egész életemben a legjobb barátom lesz. Ez a legnagyobb dolog számomra. Sosem volt még ilyen barátom korábban. Legalább annyira kedvelem, mint amennyire szeretem őt”

–mondta korábban a színésznő egy interjúban.

2014-ben született meg első gyermekük, James Reynolds, akinek 2016-ban megérkezett kistestvére, Inez is. 2019-ben aztán öttagúvá vált a család, amikor Betty is megszületett. A szülök igyekeznek teljesen privát módon nevelni gyermekeiket. Blake korábban elárulta, hogy mindig is édesanyaként képzelte el magát a jövőben és nagyon boldog, hogy ez az álma valóra vált.

A két színész humorérzéke rendkívül hasonló és előszeretettel tesznek közzé egymásról kellemetlen fotókat az interneten. Minden évfordulójuk alkalmával ez már bevett szokás és a rajongóik oda vannak értük.

A sztárpár szinte minden alkalommal megkapja a kérdést, hogy mi a jó házasságuk titka. Ezt Blake és Ryan többnyire elvicceli, de egyik alkalommal a színész egy őszintén komoly választ is adott:

„Együtt fejlődünk. Tanulunk egymástól. Nagyon szerencsés vagyok, hogy van egy barátom ebben.”


Ne hagyd ki!