Sáfrány Emese megmutatta hasát egy évvel a szülés után - ifaktor
Sáfrány Emese pávatollas ruhában
Kiderült, hogy milyen nemű lesz Sáfrány Emeséék babája
Instagram/@safrany_emese_

Sáfrány Emese megmutatta kockás hasát egy évvel a szülés után

A légtornász elárulta, hogy egyszer egy héten mindenképpen szakít időt a mozgásra.


Közel egy évvel ezelőtt született meg Sáfrány Emese első kisfia, Nolen. A fiatal édesanya azóta előszerettél ad tanácsot követőinek, annak érdekében hogyan nyerjék vissza szülés előtti alakjukat, továbbá ő maga is büszkén mutatja meg elért eredményeit. Már tíz nappal a szülés után érezte, hogy lassan visszaáll a súlya a baba érkezése előtti értékre.

A fiatal édesanya elárulta, hogy nincsen különleges titka vagy bármilyen csodaszer, amivel szinte visszanyerte régi alakját csupán minimum heti egyszer sportol. Emese nemrég az Instagram-oldalán mutatta meg a követőit kockás hasát és sorra zsebelhette be a bókokat a követőitől.

,,Elképesztő, hogy a nők teste min képes keresztül menni a terhesség alatt, és a szülést követő egy évben. Nagymértékben megváltozik a nő teste, és ezek a változások kihatnak a testképére, általában az egész életére. A testkép szoros összefüggésben van a nők önértékelésével, kapcsolataikkal és környezetükkel.
Mondhatjuk, hogy én a szerencsésebbek közé tartozom, hogy közel 34 évesen, a testem ilyen hamar visszaállt a várandósság előtti “állapotára”, de azért szeretném hangsúlyozni, az egészséges életmód, a sport azért meghálálja magát ebben az esetben is. Ahogy már sokszor elmondtam, nem diétáztam, semmilyen “csodaszert” nem használtam, sokkal inkább a tudatos életmód híve vagyok.
Sportolni meg imádok, nem viszem túlzásba, de heti egyszer minimum mozgok, mostanában a reformer pilates gépen edzem és imádom.”

-írta Emese az Instagram-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!