Sáfrány Emese elárulta, mire van szükségük a nőknek - ifaktor
Sáfrány Emese kisbabájával ül egy kanapén egy téglafal előtt
Sáfrány Emese nemrég szült, de nem hajlandó pihenni! Most megtudjuk miért
Instagram/@safrany_emese_

Sáfrány Emese elárulta, mire van szükségük a nőknek

Úgy tűnik, Sáfrány Emese igazán pozitívan és motiváltan tekint a jövőjére. A fiatal édesanya követőit is a magabiztosságra igyekszik buzdítani az Instagram-oldalán.


Sáfrány Emese sokkal magabiztosabbak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik a rajongói számára, amióta bejelentette a válását. A fiatal édesanya elárulta, hogy most már sokkal nagyobb figyelmet fog szentelni saját igényeire és vágyaira.

A légtornász legújabb Instagram-bejegyzésében pedig azt is elárulta, hogy véleménye szerint, mire van igazán szükségük a mai nőknek. Emese egy rövid szövegben foglalta össze a gondolatait, amely a követőinek is nagyon tetszett.

,,Milyenek vagyunk mi nők?
Szeretjük a kedves szavakat, a bókokat, a megértést, az empátiát. Olykor lágyak és törékenyek, máskor emberfeletti erővel rendelkezők, és akadályokat nem ismerve küzdő amazonok.
Sokszor, mint az időjárás, olyanok vagyunk. Persze tisztában vagyunk ezzel, de szeretjük is, hogy ilyen változatos érzelmi tárházzal rendelkezünk. Nőként szabadon sírhatunk, nevethetünk, és igen, mi mindent igazán át akarunk élni! Kacagni vagy éppen duzzogni, ha éppen úgy tartja kedvünk.
Az sem vitás, hogy szeretjük a szépet. A ruhákat, a cipőket, a táskákat. Imádjuk azt, hogy mérhetetlenül sok ruha és stílus közül válogathatunk. Lehetünk lazák, elegánsak, extravagánsak, és nem utolsósorban szexik.
Mégis, ami a legfontosabb: szükségünk van a törődésre, a jó szóra, a biztatásra és az önbizalomra is.
Szeressük és tiszteljük magunkat/ a Nőket!”

-írta Instagram-bejegyzésében Emese.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!