Sáfrány Emese különlegesen ünnepelte kisfia születésnapját - ifaktor
Sáfrány Emese

A fiatal édesanya jobban élvezte Nolen buliját, mint sajátját valaha.


Sáfrány Emese mindig rendkívül védte kisfiát a nyilvánosságtól. A légtornász legújabb bejegyzésében, azonban megmutatta követőinek, hogy nemrég ünnepelte Nolen első születésnapját. Ugyanakkor gondosan figyelt rá, hogy kisfia arcát most se mutassa meg a nagyközönségnek, és gyermekét úgy tartja a kezében, hogy arccal háttal legyen.

A 33 éves édesanya nem akármilyen születésnapot szervezett Nolennek. A fotón látszik, hogy dzsungel témakörben díszítette fel a kertet, zöld lufikkal, állatokkal és kartontáblákkal. Továbbá Emese is párduc mintás ruhát viselt, ezzel pedig tökéletesen passzolt a dekorációhoz.

Nolen 1 éves.
Szinte hihetetlen, hogy egy éve ilyenkor még mennyire szokatlan volt az érzés, hogy anya vagyok, és ma pedig a kezemben van egy ekkora nagy fiú, aki minden percben boldoggá tesz és az életem legnagyobb kincse.

-írta Emese az Instagram-bejegyzésében.

A hírességnek nincsen egyszerű dolga, hiszen egyedülálló anyaként kel már helytállnia, mióta szétmentek gyermeke édesapjával, Hornyák Ádámmal. Emese legutóbbi posztjában azt is elárulta, hogy kimondhatatlanul hálás a kisfiáért és számára az anyaság mindennel felér.

,,Ma már nem kérdés számomra, hogy mit jelent anyának lenni …
Egy szóval: MINDENT!
Hálás vagyok érted kis fiam!
Boldog első szülinapot!
(Jobban élveztem Nolen szülinapját, mint valaha is az enyémet. Gondolom ez normális.)"

-folytatta Emese.


Ne hagyd ki!