Ukrán menekültnek nézték Sáfrány Emesét - ifaktor
Sáfrány Emese gyermekével az utcán
Sáfrány Emese először mutatta meg a balesetben megsérült arcát
Instagram/ @safrany_emese_

Ukrán menekültnek nézték Sáfrány Emesét

Sáfrány Emese nagyon meghatódott a történteken. Egy büfés szerette volna megajándékozni őt és családját, mert menekülteknek hitte őket.


Sáfrány Emese is aktívan segít az ukrán menekülteknek, mint adománnyal, mint pedig fizikai segítséggel. A légtornász két napja Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol elmondta éppen a Nyugati pályaudvaron segít fuvart intézni a menekülteknek, illetve szétosztani az adományokat.

Azonban nemrég érdekes eset történt vele, amin Emese nagyon meghatódott. Instagram-történetében árulta el, hogy egy büfés ingyen ételt szeretett volna adni neki és családjának, mert azt hitte ukrán menekültek.

,,Ma egy török gyrosos előtt álltunk családostul, babástul taxira várva. Kijött a hely tulaja, és angolul kérdezte tőlem, ukránok vagyunk-e. A válaszom után megkérdeztem, miért. Azt mondta, azért, mert ha Ukrajnából jöttünk volna, bármire szívesen meghívott volna minket. Elképesztő, mennyi jóérzésű, segítségnyújtó ember van!”

-mesélte Emese.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!