Őt izzasztotta meg Sáfrány Emese - ifaktor
Őt izzasztotta meg Sáfrány Emese
Csomókban hullott Sáfrány Emese haja a szülés után
Csomókban hullott Sáfrány Emese haja a szülés után

Őt izzasztotta meg Sáfrány Emese

Megyeri Csilla számára garantált az izomláz az edzés után, amit Sáfrány Emese tartott neki. Nem csoda, hiszen maga Emese is ezzel a mozgásformával tartja tökéletes alakját.


Kevesen tudják, hogy Sáfrány Emese pilates oktatással is foglalkozik. Most Megyeri Csilla volt az, akinek edzést tartott és alaposan megizzasztotta az influenszert.

Csilla legújabb Instagram-bejegyzésében számolt be arról, hogy nyirokmasszőre több mozgást javasolt számára. Így felkereste Emesét, aki meg is tartotta neki az órát. Az influenszernek annyira megtetszett ez a mozgásforma, hogy megfogadta ezentúl heti egyszer biztosan beiktatja az életébe.

,,A nyirokmasszőröm a minap rám szólt😬, hogy jó lenne, ha picit mozognék is, mert vannak bajok.🙈(szeretem, amikor valaki megmondja a tutit🤷🏻♀️) - és valójában igaza is van, picit lusta voltam az elmúlt időszakban…😌 Aztán ahogy beszélgettünk, szóba került a pilates, mint mozgásforma, ami nagyon szépen formál, csinosít, feszesít, szálkásít… Gondoltam kipróbálom. Aztán eszembe jutott, hogy Mesi szokott ilyen órákat tartani, így kértem tőle időpontot. Hát jelentem… amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bivaly.💪🏼 De pont ezért tetszik, szóval heti egyszer min. beiktatom a hétköznapjaimba. (Legalábbis most a lendület és a motiváltság még megvan.)🙄 Köszi a mait @safrany_emese_ 🙏🏼🥰 Holnapra garantált az izomláz.🥵😀”

-írta Csilla az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!