Sápi Vivire újra rátalált a szerelem - ifaktor
Sápi Vivi mosolyog egy napszemüveggel a fején

Az elmúlt időszakban Sápi Vivi gyászolt, majd mert nyitni az új felé – ennek eredménye új kedvence, aki bearanyozza mindennapjait.


Sápi Vivi rettenetes érzelmi hullámvasútban találta magát 2021 végén, mikor féltve őrzött, szeretett kutyája Kókusz, elment erről a világról. A TikTokker meghagyta magának a gyász időszakát és kutyájának emlékét örökké szívébe zárta. Azonban most eljött az idő, hogy újra nyisson a szerelem felé.

Egy TikTok-videójában, könnyek között mutatta be legújabb kedvencét, Toffit. Úgy tűnik Vivi lelkének mélyén békére lelt és eljött az idő az új kutyushoz. Természetesen nem csak ő, de követői is meghatódtak, akik a kommentek között fejezték ki kölcsönös örömüket és együttérzésüket Vivivel.

@viviensapi Itt az ideje, hogy bemutassam Nektek Toffit! 🐶 Isten hozott itthon picúr! 💕#toffi #welcomehome ♬ still falling for you - audiobear

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!