Sarah Jessica Parker ikrei ezt látva belezúgtak édesanyjukba - ifaktor
Sarah Jessica Parker egy boros üvegnek támaszkodni egy széken ülve
A Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker ikerlányai, miután meglátták édesanyjukat szép ruhában, őszinte véleményt formáltak


Amikor egy világsztár édesanya mellett nő fel az ember, akkor egy idő után már a díjátadó gáláknak és egyéb rendezvényeknek, nincsen akkora jelentőségük. Azonban Sarah Jessica Parker ikrei teljesen el voltak ájulva anyukájuktól, amikor meglátták őt a tavalyi Vogue magazinban.

A Szex és New York sztárja most felidézte, hogyan reagáltak a lányai a fotókra, amik az ő számára is nagyon kedvesek.

SJP úgy kezdte, hogy nem igazán szokta a 12 éves lányainak mutogatni az ő fotózásairól készült képeket, mert a magazinok már nem jelentenek nekik annyit, mint amennyit régen az ő korosztályának jelentett.

„Mindkét lányom a keze a szájuknál landolt és azt kérdezték: ’Anya, te benne vagy a Vogue-ban?’”

A színésznőt nagyon meghatotta a jelenet és a visszaemlékezése közben elmondta, hogy annyira ártatlanok és őszinték voltak a reakcióik, hogy meg is csuklott a hangja egy pillanatra.

Parkernek és férjének Matthew Brodericknek, van egy 19 éves fiúk is, James Wilkie személyében.

A színésznő azt is elárulta, hogy mikor a Szex és New Yorkot forgatták, akkor a várandós pocakját el kellett rejteni és csak egy szett jöhetett szóba, az pedig ez volt.

SJP egyébként hozzászokott már, hogy az elképesztő stílusát hol kritizálják, hol pedig az egekbe magasztalják. Mindenesetre továbbra is az egyik legkedvesebb emléke, ahogy a lányai reagáltak az első Vogue fotóira.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!