Így néz ki a ma 18 éves Schobert Lara! - ifaktor
Schobert Norbert és Rubint Réka kislánya nem gyerek többé, igazi nővé cseperedett az évek alatt. Gondolkodása és talpraesettsége is felnőtthöz méltó.


Lara már 17 éves korában igyekezett függetlenné válni szüleitől. Kihagyta a családi nyaralásokat és helyette apja boltjában szorgalmasan dolgozott, ahol elmondása szerint igazán élvezte a munkát.

Nagyon ambiciózus, komoly tervei vannak az életben. A későbbiekben saját lovarda nyitását is tervezi, ahol édesapja boltjának is helyett szeretne szorítani.

Bevallotta, hogy régebben sokkal jobban megviselte a hírnév árnyoldala, mint manapság. Ma már helyén tudja kezelni a kritikát is lelkesen teljesíti álmait. Vannak, akik előítéletekkel fordulnak felé, de Lara igyekszik a pozitív rajongókra fókuszálni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!