Schobert Lara eltávolodott édesanyjától - ifaktor
Schobert Lara és Rubint Réka a tengerparton.
Schobert Lara egy interjúban mesélt arról, hogy édesanyjával az utóbbi két évben megromlott a kapcsolata, de mostanra már rendeződött a viszonyuk.


Ahogy egy tinédzser esetében lenni szokott egy kis távolságra vágyott édesanyjától, aki próbált ugyan közeledni, de Lara nem igazán engedte ezt.

„Anya a legjobb anya a világon. Bár bevallom, az elmúlt két évben kicsit eltávolodtunk egymástól, nem volt túl jó a kapcsolatunk. Voltak mélypontjaim, neki pedig fájt, hogy szenvedni látott. Próbált kedvesen közeledni, de én rosszul reagáltam ezekre. Ma már sajnálom, hogy megbántottam és ebből is sokat tanultam. Amióta túl vagyok ezen, úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna. Újra boldogság van a családban, anyával és apával is nagyon jó a viszonyom. Egy dolgot soha nem felejtek el: mi egy nagyon összetartó család vagyunk, bármi történik, mindig számíthatunk egymásra. Ez a mai világban borzasztóan nagy érték.”

– nyilatkozta családjáról Lara az NLC-nek.

Lara arról is mesélt, hogy most fog érettségizni, így erre nagyon készül, ugyanis nemzetközi egyetemre szeretne járni, biznisz és marketing szakirányra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!