Ő mentette meg a sztrókot kapott Schobert Norbi életét - ifaktor
Schobert Norbi motorral
Reagált a róla szóló cikkekre Schobert Norbi
Instagram/@update_lowcarb

Kutyájuk mentette meg a sztrókot kapott Schobert Norbi életét

Schobert Norbi tavaly augusztusban kapott sztrókot, amelynek következtében összeesett az otthonukban. A fitneszguruval egyedül kis kedvence volt otthon, aki akkor az életét mentette meg Norbinak.


Rubint Réka egy egészen elképesztő történetet osztott a követőivel az Instagram-oldalán. Ugyanis egyik legutóbbi bejegyzésében árulta el, hogy ki volt az, aki megmentette férje, Schobert Norbi életét. Amikor a fitneszguru tavaly augusztusban sztrókot kapott nem volt otthon vele senki, egyedül kutyájuk, Hacsi.

Kis kedvencük volt az, aki azonnal jelzett a szomszédoknak a bajról, amikor Norbi összeesett. A család számára is rendkívül hihetetlen a történet és Réka pont emiatt gondolja úgy, hogy minden okkal történik. Talán pontosan Hacsi segítsége volt az az ok, ami miatt hozzájuk került 7 évvel ezelőtt kutya.

,,Hisztek abban, hogy minden okkal történik?!
Én csak ebben hiszek … és ha 7 évvel ezelőtt nem hozzuk el a szentendrei hajòkikötő udvaràn lévő kennelből Hacsit, akkor ez a fantasztikus Társ és Barát nem tudja megmenteni a Szerelmemet … Mert Ő volt az, aki a sztròkot kapott, magatehetetlenül a földön fekvő férjemet megmentette … Ő “szòlt” a szomszédnak, h segítségre van szükség🙏🥺
… s azòta, méginkább nem lehet Norbiròl leválasztani❤️
Hacsi! A leghűségesebb BARÁT❤️❤️❤️”

-írta Réka az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!