Schobert Norbit ez segítette túl a stroke-on - ifaktor
Schobert Norbi edzést tart
50 éves lett Schobert Norbi
Instagram/@update_lowcarb

Schobert Norbit ez segítette túl a stroke-on

Schobert Norbi úgy gondolja kitartó hite és az egészséges életmódja volt az, amelyek miatt sikerült túlélni nem csak szívműtétjét, de a koronavírus okozta stroke-ját is.


A Mokka műsorában ezúttal Barta Sylvi a hazai, népszerű fitneszguruval, Schobert Norbival edzett együtt. Norbi mesélt súlyos szívműtétjéről, koronavírus okozta stroke-járól és a fellépüléséről is.

Norbi a túlsúllyal rendelkező személyek számára mutatott be egy tornát, azonban, hogy jobban átérezze ezeknek az embereknek a helyzetét, ő maga és edzőtársa is felvettek összesen több, mint 30 kilogramm súlyt a hátukra.

A fitneszguru mesélt arról is, hogy a koronavírus végett agyvérzésen esett át, amely majdnem az életébe került. Családja természetesen borzasztóan megijedt és nagyon aggódtak érte. Azonban sikerült teljes mértékben felépülnie és folytatnia karrierjét. Norbi véleménye szerint a hit és az egészség segít neki túlélni mindent.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!