Schobert Norbi megható üzenete: „Köszönöm Istenem és Szerelmem!" - ifaktor
Schobert Norbi és felesége egy görögországi szálloda előtt állnak háttérben a tengerrel

Schobert Norbi hálát ad az égnek felépüléséért és gondoskodó feleségéért.


A híres fitneszgurut igencsak megviselte közelmúltbeli egészségügyi problémája. Családja is rendkívül aggódott miatta, különösképpen felesége, Réka, aki idejét és erejét nem sajnálva látogatta szerelmét a kórházban.

Ha valakivel hasonlóan megrendítő dolog történik, az nagy mértékben megváltoztatja az élethez való hozzáállását és az illető számára a legapróbb dolgok is felértékelődhetnek.

Norbi így fogalmazott posztjában:

„Ma vagyunk 19 éves házasok és 20 éve együtt! Köszönöm Istenem és Szerelmem! Köszönöm, hogy kaptam még egy esélyt és köszönöm a sok jókívánságot!"

A rajongók is kifejezik szeretetüket Norbiék felé:

„Szívből gratulálok és még sok-sok boldog, szeretetteljes, harmonikus, együtt töltött évet kívánok Nektek!"
„Gratulálok! Még nagyon sok boldog évet kívánok."
„Minden rendben lesz, nagyon nagy szükség van rátok együtt! Legyél erős és gyógyulj meg minél hamarabb. Kell a nyers és sokszor bántó igazság, amit eltúlzol, hogy mindenki végre észbe kapjon, hogy az egészség és a prevenció a legfontosabb a boldog hosszú élethez, amiben sok odafigyelés és szeretet van. Mozogj, hogy élhess, egyél mértékkel, hogy sokáig létezz!!! Sok szeretet energiát küldünk az egész családnak. Vigyázzatok egymásra és ránk még sokáig."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!