Szép üzenet Schobert Norbinak és Rékának - ifaktor
Schobert Norbi és Rubint Réka.
Schobert Norbi és Rubint Réka – főként előbbi – sokszor került a támadások kereszttüzébe, azonban most egy valódi csodálójuk köszönte meg nekik, hogy életmódot tudott váltani.


Egy olyan édesanya írt levelet Rubint Rékának és Norbinak, aki a szülés után a Réka edzéseivel és Norbi KETO termékeivel sikeresen leadta a terhesség alatt felszaladt plusz kilókat.

Bianka nem győzött hálálkodni azért, hogy gyakorlatilag Réka és Norbi segítségével élhet olyan életet, amilyet mindig is szeretett volna, ezért mindkettőjükre példaképként tekint a családanya.

„Kedves Réka és Norbi! Az én sikertörténetem: Kislánykoromban túlsúlyos voltam. 159 cm magas vagyok és 16 évesen 86 kiló voltam. Akkor döntöttem úgy, hogy ezen változtatni fogok. SENKI nem támogatott benne, sőt még le is akartak beszélni az életmódváltásról miszerint nálam ez “genetika”, meg az “Az életet élvezni kell”, és a többi ostoba kifogással. De én ezekből csak erőt merítettem, és elkezdtem heti 3,4x 20-30 percet Réka tornázni és egészségesebben étkezni, 19 éves koromra fogytam 30 kilót. Lassan, de biztosan végül sikerült, és tartani is bírtam egészen 22 éves koromig, amíg terhes nem lettem. Terhességem alatt 20 kilót híztam, de nem pánikoltam. Szülés utam vissza tértem a sporthoz, és elkezdtem az Update termékeket fogyasztani, 6 hónap alatt le is ment a 20 kiló. Ma már heti 5x Réka tornázok és az Update termékek a konyhám részes szervei, és egyszerűen imádom az életem! Imádlak Titeket! A legnagyobb példaképeim vagytok! Tiszta szívből köszönök nektek mindent!” – látható Bianka levele Rubint Réka bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!