Selena Gomez medencés partival ünnepelte 29. születésnapját - ifaktor
Selena Gomez fürdőruhában ül színes háttér előtt a haját fogva
"Köszönöm a sok születésnapi szeretetet. Ti vagytok a legjobbak!" – tette közzé a színésznő az üzenetet Instagram oldalán.


Selena Gomez múlt héten ünnepelte 29. születésnapját a nyár legjobb dolgaival: egy BBQ-zással összekötött kerti medencés partival. Az E! egy nagyon nagylelkű forrástól tudta meg a részleteket a "visszafogott" ünneplésről. Selenanak minden a rendelkezésére állt – tette világossá a forrás – ami egy tökéletes partihoz szükséges. Jó barátok, jó ételek és aranyos, trendi insta-képes lufidíszítés, így cseppet sem meglepő, hogy Gomez csodálatosan érezte magát.

"Selena ma BBQ-medencepartit rendezett a házában a legközelebbi barátnőivel és néhány családtaggal"

- mondta a forrás.

"Nagyon izgatott volt, hogy mindenki összejöjjön azért, hogy megünnepeljék a 29. születésnapját".

Gomez kibérelt egy csúszdát is, volt torta, a társaság pedig margaritát és rozét fogyasztott.

"Mindenki jól érezte magát, amikor együtt ugráltak a medencében, és csúszkáltak a hatalmas vízi csúszdán, amit bérelt"

- mondta a forrás.

"Mindenhol lufik, medencés játékok és rózsaszín-fehér dekoráció volt, amire az volt írva, hogy '29', 'Selena So Fine' és 'HBD Selena'."

Különleges nap volt ez a gyönyörű énekesnő számára, aki ünnepi köszöntőt is kapott.

"Folyton azt mondta a barátainak, hogy mennyire boldog és hálás értük."

- mondta a forrás.

Gomez egyelőre nem osztott meg a közösségi felületeken bennfentes fotókat az eseményről, ám barátnője, Paige Reed megosztott egy pillanatot, melyen Ő, Selena és Gomez másik jó barátnője, Theresa Marie Mingus szerepel. Mingus a La'Mariette fürdőruha társalapítója, és Gomez nemrég adott ki egy kollabot a márkával.

Gomez a születésnapja alkalmából megosztott egy posztot az Instagramján, ahol kutyájával, Winnie-vel pózolt, és megköszönte mindenkinek a jókívánságokat.

"Köszönöm a sok születésnapi szeretetet már most. Ti vagytok a legjobbak! Még mindig nem hiszem el, hogy eltelt egy év, mióta elindítottuk a @RareBeauty Rare Impact Fund-ot. Az idei születésnapom alkalmából nagyon hálás lennék, ha tudnátok adományozni a Rare Impact Alapítványnak, amely segít mentális egészségügyi szolgáltatásokat nyújtani azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Kérlek, csatlakozzatok hozzám, hogy a megoldás részesei lehessünk! Az adományozáshoz kattints a bio-mban található linkre. Szeretlek!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!