Selena Gomez medencés partival ünnepelte 29. születésnapját - ifaktor
"Köszönöm a sok születésnapi szeretetet. Ti vagytok a legjobbak!" – tette közzé a színésznő az üzenetet Instagram oldalán.


Selena Gomez múlt héten ünnepelte 29. születésnapját a nyár legjobb dolgaival: egy BBQ-zással összekötött kerti medencés partival. Az E! egy nagyon nagylelkű forrástól tudta meg a részleteket a "visszafogott" ünneplésről. Selenanak minden a rendelkezésére állt – tette világossá a forrás – ami egy tökéletes partihoz szükséges. Jó barátok, jó ételek és aranyos, trendi insta-képes lufidíszítés, így cseppet sem meglepő, hogy Gomez csodálatosan érezte magát.

"Selena ma BBQ-medencepartit rendezett a házában a legközelebbi barátnőivel és néhány családtaggal"

- mondta a forrás.

"Nagyon izgatott volt, hogy mindenki összejöjjön azért, hogy megünnepeljék a 29. születésnapját".

Gomez kibérelt egy csúszdát is, volt torta, a társaság pedig margaritát és rozét fogyasztott.

"Mindenki jól érezte magát, amikor együtt ugráltak a medencében, és csúszkáltak a hatalmas vízi csúszdán, amit bérelt"

- mondta a forrás.

"Mindenhol lufik, medencés játékok és rózsaszín-fehér dekoráció volt, amire az volt írva, hogy '29', 'Selena So Fine' és 'HBD Selena'."

Különleges nap volt ez a gyönyörű énekesnő számára, aki ünnepi köszöntőt is kapott.

"Folyton azt mondta a barátainak, hogy mennyire boldog és hálás értük."

- mondta a forrás.

Gomez egyelőre nem osztott meg a közösségi felületeken bennfentes fotókat az eseményről, ám barátnője, Paige Reed megosztott egy pillanatot, melyen Ő, Selena és Gomez másik jó barátnője, Theresa Marie Mingus szerepel. Mingus a La'Mariette fürdőruha társalapítója, és Gomez nemrég adott ki egy kollabot a márkával.

Gomez a születésnapja alkalmából megosztott egy posztot az Instagramján, ahol kutyájával, Winnie-vel pózolt, és megköszönte mindenkinek a jókívánságokat.

"Köszönöm a sok születésnapi szeretetet már most. Ti vagytok a legjobbak! Még mindig nem hiszem el, hogy eltelt egy év, mióta elindítottuk a @RareBeauty Rare Impact Fund-ot. Az idei születésnapom alkalmából nagyon hálás lennék, ha tudnátok adományozni a Rare Impact Alapítványnak, amely segít mentális egészségügyi szolgáltatásokat nyújtani azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Kérlek, csatlakozzatok hozzám, hogy a megoldás részesei lehessünk! Az adományozáshoz kattints a bio-mban található linkre. Szeretlek!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!