Seychelle-szigetek helyett inkább Mauritiusra utazzunk? - ifaktor
Lola Patridge naplementében a tengerparton pálmafák között áll, rózsaszín ruhában

A népszerű utazóblogger, Lola Patridge Instagram-oldalán számolt be Seychelle-szigeteki nyaralásáról és újabb hasznos tippeket adott utazni vágyó követőinek.


Ha valakire, akkor Lolára érdemes hallgatni utazási tippekkel kapcsolatban. Szinte folyton úton van, a legkevesebb időt itthon, Magyarországon tölti. Legutóbb Seychelle-szigetekre ment férjével, amiről őszintén elmondta tapasztalatait.

Véleménye szerint túlárazott, bár valóban gyönyörű sziget, de nem ad többet Mauritiusnál, ami töredékéért megközelíthető már napjainkban.

Lola a szolgáltatások színvonalát kritizálta, illetve azt is elárulta, hogy a jó szolgáltatások horror áron érhetőek csak el. A tengerpartja valóban különleges de nem ad semmivel se több pluszt, mint például Mauritius.

,,Milyen volt a Seychelles? Nagyon jó! Vissza akarok menni? A következő 5-10évben biztosan nem. 😃 Tényleg gyönyörű a sziget, de úgy érzem a szolgáltatásoknak nincs színvonala ( hoteleket leszámítva), ami van az horror áron elérhető & a különleges gránitsziklás tengerparton kívül annyi pluszt nem ad. Nagyon hasonlít Mauritiusra, csak szerintem ott több a program és harmad annyiba kerül😃 A tengerpart csodàlatos, örülök, hogy láttam de nem estem igazán szerelembe a szigettel, mint pl Bali, Costa Rica vagy Afrika után"

- mesélte őszintén Instagram-oldalán a tartalomgyártó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!