Shawn Mendes és Camila Cabello 2 éves évfordulójukat ünnepelték - ifaktor
camila cabello és shawn mendes mosolyognak kézenfogva

Az énekes fiatalok 2019 óta alkotnak boldog párt.


Shawn Mendes és Camila Cabello kapcsolata, egy régi barátság tovább fejtett verziójának gyümölcse. Ennek köszönhetően már a második éves évfordulójukat ünnepelhették a napokban.

5 évvel ezelőtt Mendes és Cabello egy turnén találkoztak. Ekkor tájt Mendes még a Vine féle sikert élvezhette, Cabello pedig a Fifth Harmony lány együttes tagja volt. Azóta, hogy elsőnek találkoztak, jó kapcsolatot és baráti viszonyt alakítottak ki.

Az énekesek az évek alatt egyre jobban kezdtek kibontakozni, ami az egymás felé érzett érzelmeket illeti. Egy 2015-ös interjúban James Corden azt mondta Cabellonak, hogy nem hiszi el, hogy ennyi idő után sem jöttek össze. Ekkor Cabello ezt mondta:

„Folyton a 'barát zónába' tesz."
„'Gyereknek' hív."

A dolgok akkor kezdtek forrósodni, mikor Cabello kiadta a „Senorita" című számát, amit követően szakított akkori barátjával Matthew Husseyval. A rajongók egyből kaptak az alkalmon és még inkább követték a pár történéseit, aminek meg is lett az eredménye, hiszen egyre többször látták együtt a madárkákat. Ezt követő hónapban pedig hivatalosan is megerősítették, hogy együtt vannak.

„Nem tudom, az emberek mondhatnak amit akarnak."

Ezt az énekesnő mondta Ellenek még 2019 októberében.

„Találgathatnak, de ugyanakkor mi a saját kis életünket éljük, amit nagyon is élvezünk. Így akarok élni. Soha nem akarom, hogy az emberek úgy érezzék, beleszólásuk lehet a kapcsolatomba. Mint mondtam, ezt megtartanám magamnak és neki. Ezért nem vagyok ebben a témában annyira beszédes, mert szeretném ezt az egészet megvédeni."

nyilatkozta Cabello.

Boldog 2. évfordulót a sztárpárnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!