Shay Mitchell újra babát vár - ifaktor
Shay Mitchell egy karácsonyfa előtt ül
A 34 éves színésznő, Shay Mitchel kicsattan a boldogságtól és megmutatta pocakját, ugyanis második kisgyermekét hordja a szíve alatt.


A Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell a minap jelentette be hivatalosan is, hogy második gyermekével terhes. Egy Instagram-bejegyzésben és egy TikTok-videóban is megmutatta kerekded pocakját.

A színésznőnek, azonban sajnos nem felhőtlen az öröme, ugyanis nemrég veszítette el szeretett nagymamáját, akivel nagyon közel álltak egymáshoz, de igyekszik most a meg nem született kisbabájára koncentrálni.

,,Ez az élet nagy körforgása: elbúcsúzni egy szerettünktől, miközben annak örülünk, hogy hamarosan egy új élet jön erre a világra. A mostani időszak a valaha volt legnehezebb időszakom is egyben. Nem tehetek róla, de azt gondolom, hogy az univerzum tervezte így; tudván, hogy a terhesség okozta örömre lesz szükségem ahhoz, hogy valahogy tompuljon a fájdalom, amit az egyik, számomra legfontosabb ember halála okoz. Ez a bizonyítéka annak, hogy a szeretet, az élet és a veszteség meg tud lenni egymás mellett. Nagyi, minden nap hiányollak. Kicsim, izgatottan várjuk, hogy megismerhessünk téged. Békésen sóhajtok ezért, tudva, hogy kettőtök kapcsolata kozmikus”

-nyilatkozta Shay.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!