Shia Labeouf apatesttel készül gyermeke érkezésére - ifaktor
Shia Labeouf narancssárga pólóban hátizsákkal a vállán sétál

Shia Labeouf és Mia Goth ideje lassan lejár, ami az első közös gyermekükre való felkészülést jelenti. Legutóbb az IKEA-ban jártak.


Shia Labeoufnak a képek alapján, akár már most is megszülethetne a gyermeke, ugyanis testben és lélekben is felkészítette magát az eseményre. A színészt és várandós párját az IKEA-ban kapták lencsevégre, ahogy éppen egy bevásárló kocsi mellett tanakodnak, miközben várják, hogy sorra kerüljenek.

TMZ

Természetesen a kosár telítettségéből következtetni lehet, hogy nagy dolgokra készülnek, ugyanakkor azt, hogy pontosan mit vásároltak, egyelőre nem tudni. A szemtanúk szerint azonban a leendő édesapa többször is megsimogatta születendő gyermekének lakhelyét és jókedvűen ölelkeztek, beszélgettek párjával.

TMZ

Labeoufnak és Gothnak az első közös gyermekük lesz, így nem csak mentálisan de fizikailag is mindent megtesznek, hogy a gyermek a lehető legjobb körülmények közé szülessen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!