Sofron István és Tücsi családi életét megnehezíti a távollét - ifaktor
Sofron István és Tücsi és kislányuk, Nara.
Tücsi az Instagram-oldalán tett közzé egy történetet a mindennapjaikból, amely alapján arra következtethetünk, hogy a távkapcsolatuk igencsak megnehezíti a családi életüket.


Nyáron jelentette be Sofron István és felesége, Tücsi, vagyis Aryee Claudia Dedei, hogy külön költöznek, ugyanis Sofron István a Csíkszereda jégkorong csapatához igazolt, míg Tücsi Magyarországon maradt gyermekükkel, Narával.

„Kétlakiak lettünk. Amennyit ad, annyit el is vesz… Az állandó pakolás, aklimatizálódás, megszokás, majd búcsúzkodás körforgásában élünk.”

– írta Tücsi még korábban az Instagram-oldalán.

Legutóbbi bejegyzésében éppen egy nagyon örömteli és megható történetet osztott meg, amely azonban jól szemlélteti azt is, hogy mennyire nehéz egy család élete, ha ekkora távolság van a szülők között.

„Ma nem csak az én szemem lábadt könnybe, hanem a körülöttünk lévőknek is… Sofi hajnalban indult, hogy az ovi végére ide érjen és eljöhessen velem Narusért meglepetésből. ( Sajnos ez eddig mindössze 3 alkalommal sikerült szeptember óta) Ma velünk volt a szerencse is , a határon “csak” 50 percet kellett várakoznia, így megtörténhetett, ami miatt reggel óta izgultunk. Oda ért. Én benyitottam Naráért, szokásos rohanás, ölelkezés, majd balra néztem, jeleztem, itt egy meglepetés. Miután meglátta, percekig ölelte, puszilgatta, ismételte, “Apaaa, apaaa, apaaaa”. Mindeközben nem szűnő erővel szorította az Apukáját magához. Nekünk így jó együtt.”

– látható Tücsi sztorija, aki a nehézségek ellenére imádja a közös életüket, hiszen így még értékesebbek ezek a pillanatok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!