Solti Ádám apja: „Nagyon szeretem az unokámat" - ifaktor
soltiadam.
Solti Ádám néhány napja tett elképesztő bejelentést, miszerint van egy két éves kisfia egy szeretőjétől, akivel csalta jelenlegi feleségét, Solti Bernit.


A színész azt is elmesélte korábban, hogy ő elvetette volna a gyereket, de „barátnője” ezt nem volt hajlandó megtenni és édesapja is a gyermek megtartása mellett kardoskodott.

"Apám és a nő is szinte terrorizált, nyomasztott, hogy találkozzak a gyerekemmel, én pedig belementem. A másfél év alatt mindössze pár alkalommal láttam. Egyszer még ide, a családi házunkhoz is eljött apám, a nő és a kisgyerek. Berni nem volt itthon, én pedig nem akartam, hogy a szomszédok meglássák őket, ezért bejöttek. Akkor a nő a kezembe adta a fiamat, és annak ellenére, hogy kértem, ne tegye lefotózott, videókat készített, és biztos vagyok benne, ha nem állnék elő ezzel a történettel, ő tenné meg, és felhasználná az akkor, és a korábban készült képeket is"

– avatta be a Blikket abba a színész, hogy miért hozakodott elő éppen most a sztorival. Ádám édesapja azóta is rendszeresen látogatja a kisfiút, erről a Borsnak nyilatkozott.

Nagyon szeretem az unokámat, gyakran látogatom, gyönyörű kisfiú, teljesen Ádámra hasonlít. Ezt kívánom mindannyiunknak, az egész családunknak, mert ha bizonyos dolgokat másképp’ gondolunk is, ebben a nehéz helyzetben az összetartozásunk a legfontosabb”

– nyilatkozta a családjáért aggódó nagypapa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!