Stohl András ritka fotóval köszöntötte lányait - ifaktor
Stohl András elegáns ruhában szürke fal előtt áll
Ma van a lánygyermekek világnapja és Stohl András nem felejtette el ez alkalomból felköszönteni három gyönyörű lányát. Ritkán engedi be rajongóit a privát családi pillanatokba.


Stohl András egy közös családi fotót osztott meg az Instagram-oldalán követőivel, amelyen maga a műsorvezető és három lánya, Luca, Rebeka és Franciska is szerepel. Továbbá a képpel együtt egy megható üzenet is közzé tett.

,,Ma van a lánygyermekek világnapja, így én ezzel a képpel a csodálatos hölgykoszorúmnak köszönöm, hogy engem választottak apukájuknak! 🥰"

--írta bejegyzésében a műsorvezető.

A bejegyzést itt tudjátok elérni.

Stohl András két nagylánya Luca és Rebeka első házasságából születtek, míg volt párja egy lánnyal, Franciskával és egy fiúval, Andrással ajándékozta meg.

A hazai műsorok követői leginkább Stohl Luca nevével találkoztak a három szépség közül, hiszen nemcsak a Vígszínházban, mint táncos tevékenykedik, de egy ideje műsorvezetőként is feltűnik a képernyőn.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!